Hem     Service av Mercedes-bilar     Service av Din bil     Bil- och motorverkstaden     Motorsportverkstaden     Volvo tävlingsmotorer     Motorrenovering     Kontakt

    Galleri

 

Mercedes Me connect

Ni som har bilar anslutna till Mercedes Me connect får service meddelande via sms eller e-mail eller med vanligt brev. Dessa service meddelande / kostnadsförslag är ofta enormt överprisade. Vi kan i de flesta fall göra dessa service åtgärder till mycket lägre priser än det ni fått på service-kostnadsförslagen via Me connect.

Ni kan sända oss en kopia till vår e-mail av det ni fått via Mb Me connect systemet , så återkommer vi med ett bättre pris för exakt samma service som ni har på er offert från Mb Me connect.

Och obeservera att vi är DSB verkstad , så ni får även en kopia på det som vi skrivit in i Mercedes-Benz digitala service system ang er bil. ( DSB )..Ibland är det svårt att komma fram per telefon, när vi jobbar med något bullrande som gör att vi inte hör telefonen. Vi svarar direkt på alla telefonsamtal som vi kan. Kontakta oss gärna också via epost.

Telefontid kl. 9 - 16

Telefon 042-811 77, Epost info@mercedia.se