Hem     Service av Mercedes-Benz & AMG     Service av Din bil     Bil- och motorverkstaden     Motorsportverkstaden     Motorrenovering     Kontakt

    Galleri

 

Volvo tävlingsmotorer

Vi har under 25 år utvecklat och renoverat Volvos röd blockare , b18-b20 samt b21-b230 för banracing och rally.

De senaste åren har b18-b20 samt b21-230 blivit mycket populära igen pga det stora intresset från historisk banracing och rally.

Vi erbjuder service/renovering och uppgradering av dessa motorer , med modern maskinpark och uppgraderings delar som är moderna och väl beprövade med bästa kvalite, men fortfarande är godkännda i många fall för historiska klasser.

Många gånger så kan det vara så att tex uppgradering av ditt befintliga topplocks kanaler + förbränningsrum + en modern kamaxel och grenrör gör en väldigt stor skillnad , = bättre register , bättre brännsleförbrukning etc.

Vi gör årligen många uppgraderingar på redan befintliga tävlingsmotorer , tex i samband med en renovering. Om kunden vill ha testat bilens prestanda före och efter renovering så gör vi detta i vår rullandelandsväg till ett lågt pris i samband med renoveringen / uppgaderingen, ni får allt på papper . Justering av tändning och brännsle gör vi också om så önskas för bästa resultat.

Kunder som har en bra befintlig motor som vi service-renoverat med race honing , ny balansering av vevaxel / vevstakar/kolvar, översyn topplockskanaler , fjädrar /ventiler / säten etc har rapporterat mycket goda resultat.

Så har ni frågor eller vill ha priser , hör gärna av er.

Vi erbjuder fasta rimliga priser skriftligen och med garanti på det vi utför.

Givetvis så gäller ovs info även andra fabrikat.

Ex .Volvo-Mercedes-Ford-BMW-Lotus-Jaguar-Opel.

Vårt ordspråk .. En ren och modern verkstad = ren förtjänst , detta försöker vi leva upptill dagligen.

 

Telefontid Kl. 9 - 16

Telefon 042-811 77, Epost info@mercedia.se